Een gezellig avondje thuis…

Sta ik op het punt te gaan stappen met vrienden, zie ik buiten dat alle weergoden tegelijk heel erg boos zijn. Pyama dus maar aan, pantoffeltjes met konijnen oren erbij en de “stay at home because of bad weather look” is compleet. Tips voor een bezoekje aan Amsterdam zit er dus niet in vandaag! Een gezellig avondje thuis is de missie.

Online Oppeppers

Op tv valt er niets te beleven dus ga ik maar eens online op zoek naar leuke games. Op zo een avond wil ik echt iets knallends en spannends spelen anders val ik zo in slaap. Eerst maar eens Starburst checken. Nou, meteen goed want door al die spetterende kleuren heb je geen koffie meer nodig, wat een rush zeg. Geen koffie dus maar wel intussen een lekker glaasje wijn erbij gehaald en natuurlijk wat te snacken. Die slot games zijn wel erg verslavend, ze worden tegenwoordig ook zo mooi en realistisch gemaakt. Dus nog ff doorspelen, nu is Gonzo’s Quest aan de beurt. Ik had al een en ander gehoord over dit spel van collega’s en ik snap nu helemaal de hype. Echt een leuk thema en heel anders opgezet dan de standaard slot spelletjes, compleet met van die oude symbolen enzo. Ik ben dus eigenlijk best educatief bezig (vind ik).

Lekker Griezelen

Na wat goud te hebben gevonden is Bloodsuckers aan de beurt. Dit spel kende ik nog niet maar ik zag er een foto van voorbij komen en ik vond zo een enge vampier wel grappig. Met keiharde regenbuien, windstoten, onweer en bliksem op de achtergrond (nee niet in het spel maar in het echt) is zo een griezel game niet voor de bangerikken. Inmiddels is de wijn wat naar het hoofd gestegen en is het tijd om over te schakelen naar een “rustig” tafel spel zoals Blackjack. Op gratisspins.org kun je meer lezen over verschillende casinospellen. Nou, rustig kon ik vergeten want bij de spelen met live dealers was er gewoon geen stoel vrij. Blijkbaar is het niet alleen hier slecht weer. Geen probleem, dan gaan we toch lekker naar de live roulette of baccarat? Zo gezegd zo gedaan. Ik kijk op mijn klok en zie dat het inmiddels al weer uren verder is, ik ben gewoon helemaal op gegaan in de games. Ondertussen gaat het er buiten nog steeds hard aan toe. Ik ga mijn warm bedje maar opzoeken. Al met al een geslaagde avond.